Ben je op zoek naar nieuwe manieren om thuis te verduurzamen? Je woning kan op veel manieren duurzaam ingericht worden. Daar hoort een goede huisbeveiliging ook bij natuurlijk. Maar hoe voorkom je dat je hierin te veel investeert of te veel energie verbruikt aan al die beveiligingssystemen? We zetten de beste tips voor het verduurzamen op een rij. Lees snel verder en haal er voordeel uit voor de huisbeveiliging van je eigen woning.

Duurzaam slotwerk

Wanneer er slotwerk toe is aan vervanging dan raden we aan om dit te vervangen door kwalitatief sterk slotwerk. Dit hoeft niet gelijk te betekenen dat je het duurste en meest uitgebreide slotsysteem moet aanschaffen. Kwalitatief goede sloten gaan simpelweg langer mee. En wanneer je lang gaat wonen op een plek is het aan te raden om eenmalig te investeren in goede sloten, zodat je lang van goede kwaliteit kan genieten. Slotenmaker Den Haag staat klaar om jouw woning te voorzien van de beste duurzame slotwerken.

Huisbeveiliging apparaten

Ben je van plan om te investeren in elektronische apparaten voor je huisbeveiliging? Overweeg dan om te kijken naar lampen en camera’s die werken op duurzame batterijen. Er zijn diverse batterijen verkrijgbaar die opnieuw oplaadbaar zijn. Deze gaan gemakkelijk voor een aantal jaar mee. Zo hoef je niet steeds nieuwe batterijen te vervangen en nieuwe te kopen. Op deze manier ga je duurzaam om met het stroomverbruik van je beveiligingsapparatuur.

Schijn beveiliging

Er zijn veel manieren om je woning goed en duurzaam te beveiligen. Naast het investeren in goed slotwerk kun je overwegen om te gaan voor neppe beveiligingsapparaten. Een camera met een nepsnoer kan al voor genoeg afschrikking zorgen bij inbrekers die een bezoek brengen aan je woning. Daarnaast verbruik je op deze manier helemaal geen stroom! De nepcamera’s zijn niet te onderscheiden van echte camera’s. Deze installeer je eenvoudig en subtiel bij de voordeur en achter het huis. Plaats deze altijd buitenshuis en niet binnen. Als je namelijk camera’s alleen binnen installeert zal een inbreker er later achter komen dat er sprake is van huisbeveiliging en snel doorhebben dat het gaat om nepapparatuur.

Pin It on Pinterest