Wil jij ook al heel lang een tuinhuis inrichten dat helemaal past bij je smaak en ideeën op het gebied van interieur en design? Dan is het de hoogste tijd om deze blog eens even goed door te lezen, want hierin gaan we je een scala aan ideeën geven waarmee dit doel voor jou heel snel te realiseren is. Lees snel verder om hier je voordeel mee te doen. Een tuinhuis inrichten is superleuk en als het af is kun je er bijzonder veel van genieten met familie en vrienden. Wel op anderhalve meter afstand natuurlijk! 

De basis van het interieur 

Het is niet verwonderlijk dat een sterk interieur een solide basis nodig heeft. Dat is gewoon logica. Je bouwt een huis ook niet op drijfzand, maar eerder op een sterk fundament. In de binnenhuisarchitectuur is dit niet anders. We nemen daarom als basis voor een tuinhuis een inmiddels bekende verschijning in een modern interieur: de gietvloer. Dat is een vloer met veel voordelen. We nemen ze hieronder even met je door: 

  • De vloer dwingt je om een supermooi design te maken, want het is een luxe vloer met een minimalistische look. Zo past hij goed bij de heersende interieurstijlen, zoals de minimalistische, industriele en Scandinavische woonstijlen. Deze zijn allemaal (de een iets bonter dan de andere) redelijk essentialistisch, waardoor de gietvloer met zijn minimalistische look er uitstekend bij past. 
  • Het is een vloer die gemakkelijk schoon te maken is, want deze bestaat uit kunststof die goed tegen vocht en schoonmaakmiddelen kan. Even met de dweil erover en je hebt een blinkende vloer. 
  • In combinatie met vloerverwarming is de gietvloer een echte uitkomst. Omdat in tegenstelling tot de kwaliteiten van de betonvloer, deze eerste vloer niet scheurt bij het uitzetten en inkrimpen ten gevolge van de verhitting en afkoeling van de verwarming. Dat is een hele uitkomst! 
  • Wanneer we de gietvloer (of de betonlookvloer) vergelijken met een ouderwetse betonvloer, dan merken we direct dat de eerste lekkerdere aanvoelt (wat zachter) en niet stoffig is. Voor mensen met een allergie is dat een uitkomst! 

Stuk voor stuk overtuigende voordelen waarmee je zeker een beter interieur kunt realiseren voor je tuinhuis. 

Genieten van je tuinhuis

Met een gietvloer in je tuinhuis kun je al snel een superdeluxe inrichting realiseren waarnaast de tuinhuisjes van je buren zullen verbleken. Een interieur met een moderne vloer ziet er strak en verzorgd uit. Het is heel mooi om een betonlook vloer in je tuinhuis te laten realiseren, zorg dan dat de vloer contrasteert met het hout. Dat schept een bijzondere sfeer. Wil je een tuinhuis waarin je kunt relaxen? Dan is een essentialistische vormtaal heel belangrijk: een eenvoudig ontwerp waarin het devies: ‘to much is not enough’ centraal staat.

Pin It on Pinterest