Vandaag hebben we het over een bijzonder handige koelkast die uit de Verenigde Staten gekomen is en waar veel mensen elke dag opnieuw veel plezier aan beleven. We hebben het over de amerikaanse koelkast. Een Amerikaanse koelkast kopen doe je niet in een keer, daar wil je goed op oriënteren. We gaan een aantal voordelen van deze koelkast noemen, zodat je beter een keuze kunt maken. Lees snel verder.

Volume en comfort 

De Amerikaanse koelkast staat bekend om zijn volume en comfort. Om over de technische snufjes nog maar te zwijgen. Heb je wel eens een ijsblokjesmachine in koelkast gehad, wij niet. Dit is echt iets uit Amerika wat je ook steeds vaker in Europa ziet, erg leuk om voor je gasten zo’n drankje te maken. Alcoholisch of fris, alles smaakt lekker met een ijsblokjesmaker uit de Amerikaanse koelkast. In Amerika denken ze groot groot groot en dat is natuurlijk niet verwonderlijk, want het land is enorm. Op heel veel vlakken in Amerika denken ze groter, of het nu om festivals gaat (Burning Man), bedrijfsmatig of cultureel gezien (Apple, Disney, MOMA, Microsoft), thinking big is een belangrijk aspect van de Amerikaanse cultuur. Er kan dus ontzettend veel in de Amerikaanse koelkast, omdat het volume bizar groot is. Meestal zijn er twee afzonderlijke vakken, namelijk een vriesvak en een koelvak. 

Meer technische snufjes 

De Amerikaanse koelkast staat als het ware bol van de technische snufjes. Heb jij wel eens een koelkast gezien met een soort tablet screen waarmee je op internet kunt? Deze koelkast maakt dus deel uit van The Internet of Things, een relatief nieuwe benaming voor apparaten die via internet met andere apparaten kunnen communiceren. Het is zelfs mogelijk om met je smartphone vanuit de winkel te kijken in de koelkast of je nu wel of niet dat pak melk nodig hebt. Een geschreven boodschappenlijstje behoort daarom voor velen tot het verleden.

Pin It on Pinterest