In deze blog gaan we je inspireren met de voordelen van amerikaanse koelkasten. We gaan je vertellen waarom deze apparaten zo handig, mooi en comfortabel zijn als het gaat om het gebruik. Gebruiksgemak en stijl gaan hierbij hand in hand. Zin om het te ontdekken? Lees dan snel verder en laat je informeren over deze gebruiksvriendelijke reus. 

Side-by-side-concept

Een Amerikaanse koelkast staat bekend om zijn grote inhoud. Het aantal liters wat je er in kwijt kunt aan boodschappen is werkelijk enorm te noemen. Door het side-by-side-concept of -indeling, is het gemakkelijk om in een oogopslag te zien welke zaken er allemaal in liggen. Koelvak en vriesvak liggen naast elkaar bij sommige koelkasten of twee koelgedeeltes zijn naast elkaar gesitueerd in de Amerikaanse koelkast. Dit scheelt een boel zoekwerk en gestuntel, waarbij dan weer allerlei flesjes in de koelkast omvallen, met de nodige herrie en irritatie die daarbij komen kijken. 

Technische snufjes

Amerikaanse technologie is iets waar over de hele wereld met veel belangstelling naar gekeken wordt. Dat is niet voor niets, want het land loopt vaak voor als het gaat om bepaalde ontwikkelingen. Ook als het gaat om de keukenapparatuur weten ze precies wat ze de consumenten voor moeten schotelen. Zou jij het ook geweldig vinden om een watertap, ijsblokjesmachine of een tablet als screen op je koelkast te hebben. Veel modellen hebben dit. Wat heb je aan een screen op je koelkast? Horen we je denken. Nou, dat is heel eenvoudig. Je kunt veel Amerikaanse koelkasten op het internet aansluiten. Zo zijn ze vanaf afstand met een app op je smartphone te bedienen. 

Stijl

Het onderwerp stijl is een belangrijke, omdat de meeste mensen dit zeer belangrijk vinden, soms nog belangrijker dan functionaliteit. De meeste Amerikaanse koelkasten komen in een industrieel design, dat wil zeggen, met een roestvrijstalen look die prima past bij deze moderne woonstijl. De meest voorkomende tinten zijn: wit, zwart en grijs. Dit komt omdat ze dan gemakkelijk in te passen zijn in een moderne keuken waarin deze tinten ook een rol spelen. 

Pin It on Pinterest