In tijden van corona is het fijn om een plek te hebben waar je geen risico loopt om een besmetting op te doen. Thuis in de tuin is zo’n plek. Je bent lekker buiten en staat niet onder invloed van andere mensen. Je kunt heel mooi een leuk design maken met bomen en stapelblokken. In deze blog gaan we je vertellen hoe je dit kunt doen.

Een goede structuur maken

Je tuin is pas echt mooi als je een goede structuur hebt weten te maken in deze buitenruimte. Dit kun je heel eenvoudig doen met stapelblokken. Deze blokken zijn overal geschikt voor als het gaat om structuur aanbrengen. Je kunt perken afscheiden en er zelfs trappen meemaken. De stapelblokken zijn gemakkelijk te lijmen, zo blijven ze op hun plaats.

Bomen en stapelblokken

Wanneer je mooie bomen in je tuin wilt, dan is dit natuurlijk mogelijk. Je hoeft echt geen enorme tuin te hebben. Wanneer je bomen plant bijvoorbeeld, één of twee dan is het mooi om een afscheiding te maken tussen de plek waar de boom staat en de rest van de tuin. Ook zou je een paardje kunnen maken dat aan de zijkanten afgescheiden wordt door stapelblokken. 

Mooie eenheid

Wanneer je een goede structuur in je tuin gemaakt hebt, een duidelijke stijl gekozen en de nodige bomen en planten er ingezet hebt, dan heb je een mooie eenheid waarvan je kan genieten in de zomer. Zo heb je je eigen plek onder de zon in de privésfeer.

Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes als het gaat over tuin en natuur.

Pin It on Pinterest