Wanneer je hout van houdt, is het erg leuk om te kiezen voor een interieur waarin het materiaal een grote rol speelt. In deze blog gaan we je vertellen hoe jij je interieur kunt inrichten op een duurzame manier. We geven je hiervoor enkele tips. Ontdek het snel door verder te lezen.

De voordelen van houtlook tegels

Bevinden houtlook tegels erg mooi. Dit komt omdat ze precies lijken op echt hout. In tegenstelling tot pakket, is de vloer gemaakt van deze tegels een stuk makkelijker te onderhouden. Het trekt geen vuil aan en je hoeft hem niet op een speciale manier te behandelen. Zo is het wel het geval is met de parketvloer. Daarnaast zijn houtlook tegels in verschillende tinten te krijgen. Zo past de vloer altijd bij jou interieurdesign.

Praktisch voordeel

Een vloer gemaakt van houtlook tegels is heel erg simpel te combineren met een vloerverwarming. Op deze manier is het mogelijk om je woning op een milieuvriendelijke manier te verwarmen, de vloerverwarming staat er namelijk om bekend dat hij qua rendement heel hoog gelicht.

Een ander milieuvriendelijk aspect aan deze vloer is dat er geen bomen voor gekapt hoeven te worden. Dat scheelt dus weer. 

Welke stijlen passen bij de vloer?

Er zijn tegenwoordig verschillende interieurstijlen erg populair, daar past de vloer goed bij. Denk bijvoorbeeld aan de Scandinavische stijl waar sowieso vaak hout in gebruikt wordt. Dat is precies zo’n woonstijl waar de houtlook vloer prachtig bij staat. Wil je meer weten over dit type vloer, laat je dan inspireren en informeren door de experts op dit gebied. Blijf onze blogs lezen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends. We blijven je inspireren met voorbeelden. Zo weet je altijd welke creatieve stappen je kunt nemen om je ideale interieur design te maken.

Pin It on Pinterest