Hoeveel mensen houden van hun tuin omdat het de plek is waar ze lekker in de zomer kunnen genieten van het mooie weer met familie en vrienden. Doorgaans zit er aardig wat geld in zo’n tuin als je alleen al kijkt naar bijvoorbeeld het tuinhuis dat gerealiseerd is. Je wilt natuurlijk dat alles in die tuin veilig is tegen dieven. Er bestaan een aantal manieren waarmee het voor jou makkelijk wordt om je tuin en tuinhuis en direct natuurlijk ook je huis veilig te maken. Bij slotenmaker nijmegen weten ze hoe ze je (tuin)huis veilig moeten maken. 

Een veilige tuin 

Iedereen wil natuurlijk een veilige tuin, dat hebben we hierboven al betoogd en de redenen waarom hebben we ook al aan je gegeven. Tegenwoordig zijn er veel meer interessante zaken die gedaan kunnen worden om de veiligheid van zowel je tuin en tuinhuis te bevorderen. We weten dat inbrekers het helemaal niet leuk vinden als ze gefilmd worden. Het is dus erg goed om aan te geven dat er een camerabeveiligingssysteem aanwezig is dat ook direct de mensen gaat filmen als er een beweging gedetecteerd wordt door het systeem.

Goede sloten en beveiliging van schutting 

Het is van het grootste belang dat de sloten van de schutting en de beveiliging daar op in de vorm van bijvoorbeeld spikes of prikkeldraad helemaal in orde zijn. Het beste is om een slotenmaker te bellen om te kijken of de sloten in de schuttingdeur en in het tuinhuis wel zo veilig zijn als dat je denkt. Het is niet alleen handig om inbrekers buiten je tuin te houden, met die spikes en prikkeldraad, want ook katten en vogels laten het wel uit hun hoofd om erop te gaan zitten.

Een hond 

Wanneer je van honden houdt en ook gebruik wil maken van hun diensten op het gebied van beveiliging, dan kun je het beste voor een ras gaan dat afschrikwekkend is. Denk bijvoorbeeld aan een Dobermann of een Rottweiler. Zet een bordje op de deuren: ‘Hier waak ik’ en geef ook aan dat er een camerasysteem is, zo zul je echt wel het gros van de dieven en inbrekers met de staart tussen de benen doen afdruipen.

Pin It on Pinterest