We raden je een goedkoop busje huren bij Bert Jonk aan als je je ecologische voetafdruk kleiner wilt maken. Maar hoe zit dat dan precies in elkaar? Wij nemen graag met je door in deze tekst hoe je het gemakkelijk je ecologische voetafdruk een stuk kleiner kunt krijgen door een busje te huren bij Bert Jonk. Lees snel verder om te zien hoe jij ook kunt profiteren van deze tips. En natuurlijk als je deze blog uit hebt, dan hebben nog veel meer teksten voor je die je kunt lezen en waar je tips en inspiratie in kan vinden.

Het voordeel van een busje huren 

Veel mensen willen verhuizen op een snelle een ecologische wijze en natuurlijk ook nog een beetje praktisch. Je ziet wel dat mensen een vrachtwagen huren, terwijl ze dit eigenlijk niet nodig hebben. De kosten die daarmee gepaard gaan zijn best wel hoog en de vervuiling ook. Wanneer je inboedel niet zo groot is dat je een echt een vrachtwagen nodig hebt, dan raden we je aan om gewoon te gaan voor een busje. In vele gevallen is dit afdoende om snel te kunnen verhuizen. 

Meer voordelen van een busje 

Natuurlijk is het ook nog eens een keer zo, dat wanneer je geen vrachtwagen heb, maar een busje van Bert Jonk, je deze veel gemakkelijker kunt parkeren in de straat waar je gaat wonen. In sommige gevallen moet je, als je een vrachtwagen gebruikt voor je verhuizing, echt een stuk van de straat af laten zetten, omdat het anders gewoon totaal niet mogelijk is om de inboedel van A naar B te brengen. 

Een ander voordeel van het huren van een busje is dat je het zelf kunt besturen, in vele gevallen is een vrachtwagen voorbehouden aan iemand met een vrachtwagenrijbewijs.

Wanneer je zelf geen vrachtwagenrijbewijs hebt, dan zul je ook nog de kosten voor een chauffeur moeten dragen.

Al met al is een busje huren bij Bert Jonk dus helemaal niet zo’n gek idee! 

Pin It on Pinterest